Hur din hemsida kommer gå från idé till verklighet

Steg 1

Innehåll

I första steget samarbetar vi med dig för att lägga ut en plan på innehållet. Här börjar vi med att förstå vad ditt företag handlar om och skriver texter som passar. Vi tar också reda på vilka sidor hemsidan ska ha och vad era starkaste sidor är så vi kan lägga extra tyngd på det som gör er unika.

Website journey content
Website journey design
Steg 2

Design

Vi skissar hur din hemsida ska se ut. Vi tänker på layout, färger och typsnitt så att allt passar perfekt med ditt varumärke. Vårt mål är att göra sidan inte bara snygg utan också användarvänlig. Genom att skapa en tydlig och attraktiv design blir det lättare för oss att sedan bygga hemsidan exakt som vi har tänkt oss i utvecklingsfasen. Vi stämmer av med dig innan vi går vidare till utvecklingsprocessen.

Steg 3

Utveckling

När designen är klar börjar vi bygga din hemsida med Webflow. Vi fokuserar på att göra allt enkelt för dig och dina besökare, att sidan är säker, snabb, och fungerar på alla enheter.

Website journey development
Website journey quality control
Steg 4

Optimering & Kvalitetskontroll

Innan vi lanserar sidan för alla, kollar vi allt noga. Vi testar att allt fungerar, att texter och bilder ser bra ut och att sidan laddar snabbt. Vi vill vara säkra på att allt är perfekt och redo för dig och dina kunder.

Steg 5

Launch

Nu är det dags för launch! Om ni hade en gammal sida hjälper vi till att föra över allt så som domän. Efter det håller vi ett öga på sidan för att se till att allt fortsätter att fungera bra.

Website journey launch
Kontakt

Låter det intressant?

FRIVILLIG
Thank you for your message, we will be in touch within the next 24 hours!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thinking robot